Dopper drinkfles gebruikerservaring

Al voordat ik Ecolisjes startte was ik in het bezit van een Dopper drinkfles, deze kocht ik op het Kiindfestival in Amersfoort. De fles is nu ongeveer 2 jaar oud en het leek me leuk om er eens een stukje over te schrijven, want zijn ze echt zo handig als het lijkt?

Over de Dopper drinkfles

Deze hippe fles van Nederlandse bodem wordt gemaakt van BPA vrij plastic. De Dopper is bedacht om het drinken van kraanwater te promoten en het gebruik van wegwerpflesjes verminderen. Want zeg nou zelf, zo’n Dopper is toch veel toffer dan een plastic flesje uit de supermarkt?

Mijn ervaring met de Dopper drinkfles

De fles is lekker licht waardoor hij niet gauw te zwaar wordt in je tas, daarnaast lekken ze ook niet, altijd fijn. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat de Dopper gewoon in de vaatwasser mag, wel moet je opletten dat je deze dan niet warmer zet dan 65 graden. Doordat de fles uit 3 onderdelen bestaat kan alles goed schoongemaakt worden zonder al te veel gedoe, zelfs als je met de hand afwast. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat je er een bekertje van kunt maken, enorm handig met kleinere kinderen. Zo kunnen ze onderweg gemakkelijk wat drinken zonder de inhoud van de hele fles in hun nek te gieten.

Na twee jaar intensief gebruik ziet mijn Dopper er nog als nieuw uit, geen verkleuringen, geen vervormingen en geen rare smaak aan je water. Wel moet ik zeggen dat ik de Dopper enkel voor kraanwater gebruik en niet voor sapjes of iets dergelijks.

Verdere voordelen zijn bijvoorbeeld dat de Dopper vrij is van nare stofjes zoals BPA en andere gekkigheid, iets wat flesjes uit de winkel vaak wel bevatten. Ook is de Dopper beter voor het milieu door alle winkelflesjes die je uitspaart en heeft het ook nog eens een leuk design. Kortom een fles die ik zeker aanraad!

Wil je na het lezen van mijn blog ook graag een Dopper? Je shopt ze hier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s