Review We Love The planet deodorant

Deze deodorant gebruik in nu al enige tijd en het leek me leuk om eens de gebruikservaring met jullie te delen. Want hoe is dat eigenlijk, deodorant die je smeert in plaats van rolt of spuit?

De deorodant die ik testte is We Love The Planet -Sweet Serenity, volgens de leverancier zou dit moeten ruiken naar rozenolie met honing en zachte kruiden.

De eerste indruk van de deodorant

Wat natuurlijk meteen opvalt is dat de deodorant in een blikje zit in plaats van een glazen flesje of metalen spuitbus. De deodorant is gemakkelijk te openen en heeft een subtiele geur. Het ruikt heel licht zoet en is na wat wrijven gemakkelijk smeerbaar. Wel is het natuurlijk even wennen om je deodorant uit te smeren, het vergt iets meer tijd.

Transpireren en smeerbare deodorant

Ik moet zeggen dat de deodorant me positief verrast! Het werkt goed en ik ruik mezelf niet. Bij andere ecologische deodorants was het vaak zonder schadelijke stofjes maar was de werking ook een stuk minder, een lastige keuze dus. Bij deze deodorant kan het dus wel: en goed werken en geen nare stoffen bevatten.

Gebruiksgemak en zero waste

Zoals ik net al vertelde kost het aanbrengen wel iets meer tijd als je een roller gewent bent, dat is misschien een klein nadeeltje. Wat daarintegen de grote voordelen zijn is dat het daadwerkelijk geurtjes tegenhoud, vrij is van nare stofjes en ook nog eens lekker lang mee gaat. Ik gebruik deze deodorant nu zo’n drie maanden en je kunt amper zien dat er wat uit is omdat je maar een beetje nodig hebt. De deodorant is natuurlijk niet helemaal zero waste, omdat je aan het einde een leeg blikje overhoudt. Deze is bijvoorbeeld wel ideaal om je eigen lipbalsem in te maken met bijenwas.

Al met al vind ik deze deodorant zeker voor herhaling vatbaar, met een prijs van 11,95 niet te duur, zonder schadelijke stoffen en gemakkelijk aan te brengen, al is dat wel even wennen in het begin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s